HVA-toneelcompetitie

De HVA toneelcompetitie is zowel gericht op het verbeteren van de kwaliteit van voorstellingen als op het versterken van de onderlinge band en samenwerking. De competitie bestaat uit 10 tot 12 deelnemende voorstellingen, die beoordeeld worden door zowel een vak- als een publieksjury.

Het thema van de competitie 2019-2020 is VERBINDING / VERBINDEN

Op 19 september 2020 worden de winnaars van het seizoen 2019 - 2020 bekend gemaakt in Theater De Vaillant. De winnaars krijgen een masterclass cadeau van de HVA.

Marktplein

Op de dag van de prijsuitreiking (de "Haagse Oscars") organiseren we ook een marktplein. We nodigen bewoners uit de buurt uit om eten mee te brengen uit hun eigen cultuur, we laten iemand iets inspirerends vertellen, nodigen dansers uit en musici.

Maar ook ... komen er marktkramen waar je jezelf als vereniging kunt promoten, waar technische mensen zoals grafisch ontwerpers, decorbouwers en dergelijke zich kunnen voorstellen.

Kortom: alles wat met het amateurtheater verbonden is of kan zijn en daar belangrijk bij is, inclusief het uitreiken naar (nieuw) publiek. Het doel van deze marktplaats is ook weer: verbinding / verbinden!

Subsidieverstrekker CultuurSchakel is hier enorm enthousiast over, maar we hebben hier wel de hulp bij nodig van de aangesloten verenigingen.

Meld je aan om een handje te helpen!

Mail ons: hvatoneel@gmail.com