HOME » Toneelcompetitie

De HVA toneelcompetitie is zowel gericht op het verbeteren van de kwaliteit van voorstellingen als het versterken van de onderlinge band en samenwerking.

De competitie bestaat uit 10 tot 12 deelnemende voorstellingen die beoordeeld worden door zowel een vak- als een publieksjury.

Op 19 september 2020 worden de winnaars van het seizoen 2019 - 2020 bekend gemaakt in Theater De Vaillant.

Dit seizoen is het thema: VERBINDING / VERBINDEN

De winnaars krijgen een masterclass cadeau van het HVA.

Op de dag van de prijsuitreiking (de "Haagse Oscars") organiseren we ook een marktplein. We nodigen bewoners uit de buurt uit om eten mee te brengen uit hun eigen cultuur, we laten iemand iets inspirerends vertellen, nodigen dansers uit, musici,  maar ook... komen er marktkramen waar je als vereniging jezelf kunt promoten, waar technische mensen zoals grafisch ontwerpers, decorbouwers en dergelijke zich kunnen voorstellen. Kortom: alles wat met het amateurtheater verbonden is of kan zijn en daar belangrijk bij is, inclusief het uitreiken naar (nieuw) publiek.

Subsidie verstrekker CultuurSchakel is hier enorm enthousiast over, maar we hebben hier wel de hulp bij nodig van de aangesloten verenigingen.

Het doel van deze marktplaats is ook weer: verbinden / verbinding!

Meld je graag aan om een handje te helpen >>> hvatoneel@gmail.com