Home » Nieuwsbrief

Beste HVA-ers,

Het kan deze zomer eigenlijk niet meer fout gaan. Heerlijk, geniet ervan!

Woensdag 27 juni was de ALV. Een prettige constructieve vergadering. Maaike van Waalwijk van Doorn en Ron Strijaards hebben aangegeven dat dit het laatste jaar in het bestuur is. Op initiatief van Alec Martel van Wats is er een commissie opgericht om te kijken hoe de HVA in de toekomst door kan gaan en waar de HVA voor zou moeten staan. In deze commissie zitten bestuursleden van Odia, Durf, Wats, ’t Kofschip en Toneellab. Op 20 augustus om 20.00 is de eerste bijeenkomst in de Kunsthut. Wil je meedenken, heel graag!

De Haagse Oscars zijn op vrijdag 21 september 2018 om 20.30 in Theater De Vaillant. Dit jaar is er een heel bijzondere presentatrice: Naomi van der Linden, hoofdrolspeelster uit “The Color Purple”

De juryrapporten zijn in PDF naar alle leden gemaild.

Inschrijvingen voor de competitie 2018-2019 zijn weer welkom. Dit jaar is er plek voor 10 voorstellingen.

Kijk nog even goed na of het lidmaatschap betaald is dit jaar. December 2018 worden de ledenlijsten geschoond. Bij 2 jaar op rij niet betalen wordt je verwijderd uit het bestand.