Home » Nieuwsbrief
nieuwsbrief-1.jpg

Augustus 2017

Beste HVA-ers,

Terwijl de zomer nog lekker door zomert denkt de natuur al dat het herfst is begreep ik.

paddestoe.jpg

Zomer of herfst, we gaan het seizoen gewoon beginnen met de Haagse Oscars.

oscars-1.jpg

De jury is eruit en op zaterdag 23 september om 20.00 in de Rode Zaal van Theater de Vaillant kunnen we weer gaan nagelbijten. Iedereen is welkom en reserveren is niet nodig.

bomendialogen-4.jpg

Cultuurschakel heeft onze subsidie doorgeschoven. Het dialogenfestival zal plaats vinden op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018. Er is plek voor 12 dialogen. Inschrijven is nu al mogelijk. Alle info vind je hier www.hvatoneel.nl/dialogenfestival-2018

mail.jpg

Onlangs heeft theatergroep Wats een mail uitgestuurd naar alle leden. Dank daarvoor. Naar aanleiding van deze mail hebben twee individuele leden hun lidmaatschap opgezegd.

parkeren.jpg

Vrij theater kampt met problemen rond het nieuwe parkeerbeleid in centrum. Zij hebben bij de gemeente een verzoek ingediend om dit op te lossen. De HVA ondersteunt dit initiatief van harte.

stop.jpg

De geruchten dat de HVA gaat stoppen kloppen niet. Het bestuur heeft vragen gesteld over het bestaansrecht en over de input van jullie. Enkele bestuursleden hebben aangegeven niet zeker te weten of een volgende termijn er nog inzit.